Advocatuursoftware die onmisbaar is

Geschatte leestijd: 3 minuten

U houdt van uw vak, wilt sterke cases bouwen en uw cliënten helpen. Toch moet u uw focus geregeld verleggen, omdat er nu eenmaal vele randzaken gemoeid zijn met het vak; zoals het opslaan en delen van informatie en klantgegevens, het bijhouden van een urenregistratie en het opzoeken van gegevens. Ondersteunend personeel kan veel werk uit handen nemen, maar toch leeft de gedachte dat dit anders moet kunnen. In een tijd waar steeds meer moet, kan gelukkig ook steeds meer overgenomen worden door slimme software-oplossingen. Er zijn toepassingen die speciaal voor de juridische sector zijn ontwikkeld en andere toepassingen die meer dan goed bij deze sector passen. Wij laten u graag kennis maken met enkele belangrijke digitale applicaties die uw werk eenvoudiger maken.

Time Tracking software

Het registreren van de gemaakte uren en het begroten van de uren die nog komen gaan, worden steeds belangrijker. Cliënten willen transparant inzicht hebben en ook met collega’s onderling moet er duidelijkheid zijn over de tijdsinvesteringen. Legalsense is speciaal ontwikkeld voor uw vakgebied en zorgt dat uren eenvoudig en natuurlijk geregistreerd worden. De uren worden gekoppeld aan dossiers en door middel van overzichtelijke rapportages is er altijd overzicht. Legalsense stroomlijnt uw workflow en optimaliseert de winst, omdat er inzicht ontstaat en uren niet meer “verdwijnen”. Time Tracking software maakt de investeringen dus inzichtelijk, zorgt voor gemak en optimaliseert de resultaten en de communicatie.

Document management system

Het veilig opslaan en delen van informatie en documentatie, staat centraal bij een document management system voor de advocatuur . Met behulp van verschillende rechtenstructuren is er duidelijkheid over wie er wel en geen toegang hebben tot bepaalde documenten. Contentworker maakt dit mogelijk, deze software zorgt voor een complete oplossing voor zowel het opslaan en delen van documenten als email. Geïntegreerd in Magistra, wordt alle data opgeslagen op Nederlandse, lokale servers. Daarnaast zijn de gegevens veilig en altijd en overal toegankelijk voor hen die rechten hebben.

Connection Tool

Werken doen we overal, niet enkel op kantoor. Bij het nieuwe werken is een bewezen connection tool een must-have. Met  Skype for Business bent u overal en onder alle omstandigheden bereikbaar. Video-calls en conferenties zijn direct opgezet en beperken zich niet tot landgrenzen. Deel ook documenten of schermen tijdens de gesprekken om elkaar zo volledig op de hoogte te brengen. Skype for Business is de perfecte connection tool voor communicatie met uw collega’s en met partners en cliënten.

Advocatuursoftware in Magistra

De connection tool, het document management system van Contentworker en Time Tracking van Legalsense zijn allemaal opties in dé advocatuursoftware van The Sourcing Company. Met Magistra bieden we een complete oplossing voor de juridische sector, die het werk eenvoudiger maakt en zorgt dat er meer tijd overblijft voor de daadwerkelijke focus; de cliënten en dossiers. Wilt u meer weten over Magistra, download dan nu onze gratis whitepaper over Magistra.

CTA-Whitepaper MagistraDownload
deze whitepaper

Wilt u meer weten over alle facetten die een online werkplek voor de juridische sector moet bevatten? Download dan nu gratis onze whitepaper over Magistra.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods