Azure Stack voor de advocatuur, 5 voordelen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Werkt u al in de Cloud? Of heeft uw kantoor nog een lokale server of een eigen datacenter, met vele back-ups en alle bijbehorende problemen? Kunt u niet tegelijkertijd met uw collega’s in hetzelfde document iets toevoegen? En is de schijfruimte beperkt, waardoor u kieskeurig moet zijn in de archivering? De hybride cloudomgeving van Azure Stack geeft nieuwe mogelijkheden en optimaliseert de workflow. Wij zien het als dé oplossing voor de juridische sector, waarin veiligheid altijd centraal staat, maar ook vraag is naar flexibiliteit en efficiency. We vatten de kwaliteit van Azure Stack in 5 voordelen samen voor uw kantoor.

1. Privacy met eigen datacenter

Azure is een wereldwijd netwerk van Microsoft-datacenters met miljoenen servers. De Azure Stack is een uitbreiding op Azure en biedt een hybride cloudoplossing. Op basis van Azure-technologieën wordt de data bij The Sourcing Company op een server in Nederland geplaatst, buiten het bereik van Microsoft. Dit vergroot de veiligheid in de opslag van documenten en gegevens. Dit is zeker binnen de advocatuur een meer dan wenselijke situatie. Bovendien is het zo ook eenvoudiger om geheel GDPR-proof te opereren.

2. Infrastructure As A Service

Infrastructure As A Service, IAAS, betekent dat u betaalt per verbruik. Dus geen abonnementen die u meer kosten dan u verbruikt, maar afrekenen per minuut. Met Azure Stack kunnen resources dus meeschalen met de pieken en dalen in gebruik en behoefte.

3. Automatische updates

Azure Stack is gekoppeld aan Microsoft Azure. Het grote voordeel hiervan is dat updates automatisch worden doorgevoerd. Bovendien nemen deze updates vrij weinig tijd in beslag en zult u dus nauwelijks merken dat er op de achtergrond hard aan de systemen gewerkt wordt. En wanneer alles volgens de laatste versies werkt, is de kans op datalekken een heel stuk kleiner.

4. Meer mogelijkheden, meer kansen

Het inrichten van een Azure Stack-omgeving betekent dat u uw digitale omgeving goed kunt laten opschonen. Een bedrijf als The Sourcing Company neemt de tijd om te kijken naar uw huidige software en applicaties en de behoeften van uw kantoor in de nabije en verder toekomst. Magistra is een pakket dat perfect draait op Azure Stack, sterke software voor de advocatuur biedt (soms zelfs speciaal ontwikkeld voor de juridische sector) en ruimte geeft voor integratie van bestaande toepassingen. Daarnaast is het zeer geschikt om uit te breiden. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die een software-omgeving direct op Microsoft Azure ontwikkelen, dat betekent dat de mogelijkheden steeds groter worden en de nieuwste ontwikkelingen naadloos aansluiten en integreren.

5. Uw eigen digitale landschap

Opmaat oplossingen worden steeds relevanter, alles loslaten wat niet gebruikt wordt verhoogt de efficiency en voorkomt dat documenten en informatie worden opgeslagen op plekken die nauwelijks gebruikt worden. Het overstappen naar Azure Stack biedt kantoren en bedrijven een enorme kans, want de omgeving wordt opnieuw opgebouwd. De basis bestaat uit bewezen automatisering en standaardisatie. De diensten en managed-services krijgen hierin efficiënt een plek. Met één druk op de knop kan de omgeving worden opgeschaald, uitgerold of geüpdatet. Uiteraard in nauw overleg.

The Sourcing Company realiseert de 5 bovenstaande voorbeelden graag voor uw kantoor. Met Magistra en Azure Stack bent u helemaal klaar voor uw toekomst, veilig en efficiënt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Magistra voor uw bedrijf, download dan nu onze gratis whitepaper over Magistra of neem contact met ons op.

CTA-Whitepaper MagistraDownload
deze whitepaper

Wilt u meer weten over alle facetten die een online werkplek voor de juridische sector moet bevatten? Download dan nu gratis onze whitepaper over Magistra.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods