“De basis is altijd om nog beter te worden..”

Geschatte leestijd: 2 minuten
“De basis is altijd om nog beter te worden..”

Hij is 27 jaar oud, werkt op de support afdeling en is sinds kort bij ons in vaste dienst gekomen. Al eerder deed hij ervaring op in de ICT, als helpdesk- en ICT medewerker. Dit is het energieke verhaal van Joey Klinkenberg waarin hij onder andere uitlegt, met vier uitspraken, wat zijn werkzaamheden voor klanten van The Sourcing Company betekenen.

“Zoveel mogelijk van anderen leren”

Joey helpt klanten onder andere met hardware problemen en kent veel productspecifieke issues, omdat hij ook in privétijd veel aandacht daaraan besteedt. Hij heeft gekozen om voor The Sourcing Company te werken omdat er in teamverband gewerkt wordt en er veel ruimte bestaat om van elkaar te leren. “Het team is de basis om nog beter te worden”, legt Joey uit. Doordat van elkaar geleerd wordt ontstaat er onderling een brede kennis en kunnen klanten veel sneller geholpen worden. Joey vertelt dat dit echt anders is dan bij zijn eerdere werkervaringen. Zijn mening is dat het verdelen van teveel werkzaamheden op een support afdeling leidt tot ‘kastje naar de muur’ gedrag. Door van elkaar te leren wordt dat in de basis voorkomen.

“Verantwoordelijkheid kun je zelf nemen”

De lijnen zijn kort bij The Sourcing Company. “Werken op de support afdeling van TSC betekent dat er bij een akkoord van een klant niet eerst langs allerlei managers voor goedkeuring gegaan hoeft te worden, maar je gewoon zelf zoekt naar de allerbeste oplossing”, vertelt Joey. Hij legt uit dat ook dit een voorwaarde is om steeds beter te kunnen worden en nog betere antwoorden voor klanten te vinden.

“We maken het klanten steeds gemakkelijker”

Het plezier in zijn werk komt vooral omdat de meeste klanten van TSC om moderne nieuwe oplossingen vragen. Daarbij kan het gaan om eenvoudig te gebruiken functionaliteiten van de publieke Cloud Azure Stack, maar ook om het gemak van het in gebruik nemen van een laptop. “Met Microsoft Autopilot wordt bijvoorbeeld het krijgen van een nieuwe laptop echt een cadeautje. We sturen een en ander voorgeïnstalleerd naar onze klanten toe, zij loggen in en kunnen gelijk aan de slag”, legt Joey uit. Vroeger moesten medewerkers bij een servicebalie wachten.

“Klanten blijven helpen is continue kennis vergroten”

Klantvragen zijn zeer wisselend en om alles wat binnenkomt ook op te kunnen lossen is Joey van mening dat hij continue met kennisontwikkeling bezig moet zijn. Daarom heeft hij ook het Microsoft MS-900 certificaat voor Microsoft Fundamentals behaald, maar ook de AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. Het helpen van klanten, problemen oplossen en alternatieven aanbieden is waar Joey zijn dagelijkse plezier uit haalt.

Heb je zelf een vraag over hardware, Microsoft Office 365 of Azure?

Neem dan contact met ons op en wie weet krijg je Joey dan wel aan de lijn.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods