Gezocht: Azure specialisten die echt specialist willen zijn

Geschatte leestijd: 2 minuten
Gezocht: Azure specialisten die echt specialist willen zijn

Bij The Sourcing Company hebben we “zware jongens” nodig, maar zijn “slimme vrouwen” met Azure ervaring ook uitermate welkom. We zijn op zoek naar energieke Azure Devops Engineers met briljante ideeën voor onze klanten. Herken je jezelf hierin dan ben je waardevol voor veel organisaties. Waarom zou je dan juist onze nieuwe collega moeten worden?

Je bent niet ’n specialist maar DE specialist

Als Azure specialist kun je ongetwijfeld aan de slag bij grote ICT organisaties, alleen ben je dan in veel gevallen slechts een radar in het grote geheel. Bij ons heb je de vrijheid om jouw ideeën ook zelf uit te voeren, verantwoordelijkheid te nemen en de Azure specialist te zijn. Opvallen en doorgroeien doe je immers sneller in een middelgrote organisatie dan een organisatie met meer dan 500 werknemers.

Werken voor klanten waar privacy een grote rol speelt

Uniek in onze propositie is dat we zowel een Publieke Azure Cloud als een Private Azure Cloud aanbieden. De Private Azure Cloud wordt gehost in een datacenter op Nederlandse bodem. Dit is belangrijk voor woningcorporaties, zorginstellingen, de advocatuur en heel veel andere plekken waar het omgaan met privacygevoelige gegevens cruciaal is.

Ruimte voor continue ontwikkeling

Er zijn twee belangrijke manieren voor kennisontwikkeling. Allereerst worden er trainingen op allerlei gebied gegeven door collega’s, bijvoorbeeld over timemanagement. Wie weet deel je binnenkort jouw kennis ook met ons! Ten tweede moedigen wij iedere Azure specialist aan om zoveel mogelijk cursussen en opleidingen te volgen. Niet met een vast budget, maar als het bij jou en de organisatie past dan wordt er budget voor vrijgemaakt.

Prettig werken vul je zelf in

Wij geloven dat ICT specialisten zelf het beste kunnen bepalen waarmee zij prettig werken. De eerste maand krijg je voor de opstart een laptop van ons, maar daarna krijg je een budget, door middel van een puntensysteem, waarmee je zelf bepaalt wat nodig is om jouw werkzaamheden uit te voeren. Prettig werken is niet voor niets ook onze visie.

Een informele sfeer, met veel energie

Dit laatste kun je alleen maar ervaren als je bij ons de drempel overstapt. Wij zijn allemaal collega’s die houden van “Work hard, play hard” om de allerbeste oplossingen voor Cloudvraagstukken te bedenken en te bouwen voor onze klanten. Werken doen we met z’n allen in een vertrouwde, veilige omgeving waar veel ruimte bestaat voor overleg en het inbrengen van kennis.

De drempel overstappen?

Dat begint hier of neem contact met Björn van der Wiel.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods