Het nieuwe normaal van collega André

Geschatte leestijd: 2 minuten

André van den Berg is een van de veelzijdige Technical Specialists van The Sourcing Company. Ook hij moest, net zoals het merendeel van de werkende bevolking, ineens vanaf zijn thuiswerkplek gaan werken. Wat gaat hij doen als alles weer teruggaat naar het oude normaal, of is er blijvend iets bij hem veranderd?

“In het begin was het vreemd om vanuit huis te werken, maar nu ben ik eraan gewend en zou ik niet op een andere manier willen werken. Het thuiswerken bespaart mij ook enorm veel tijd, want voorheen zat ik elke ochtend en avond minimaal een uur in de auto voor woon-werkverkeer. De hoeveelheid reistijd was nog groter, omdat ik veel extra kilometers maakte doordat ik evenementen in de avonduren bezocht”, aldus André.

Een veel betere besteding van tijd

Nu André overdag thuiswerkt kan hij meerdere projecten doen in minder tijd. Hij is thuis op zijn zolderkamer te vinden waar hij ook, meestal in de avonduren, virtuele evenementen bezoekt die hij normaal gesproken persoonlijk bezocht zou hebben. “Als alles weer normaal zal lijken zal mijn nieuwe normaal worden om het merendeel van de week vanaf huis te werken. Zelf verwacht ik nog maar één tot twee dagen per week nog naar kantoor te gaan”, sluit hij resoluut af.

Wat ga je zelf doen?

Dat lijkt ons een interessante vraag, want vanwege het coronavirus werden mensen gedwongen om thuis te gaan werken. Zie jij vooral de voordelen van thuiswerken en ga je net zoals André ook naar ‘een nieuw normaal’ als het om werken gaat? Wij horen over het algemeen van klanten dat zij nu echt de voordelen ervaren van online vergaderen, meer verantwoordelijkheid geven aan medewerkers en het fijn vinden dat mensen minder lang in de file staan. Geldt dat ook voor jou? We stellen reacties erg op prijs.

Over André van den Berg

André is veelzijdig; hij werkt met het Microsoft Azure platform, weet alles over Office 365, beheert oplossingen van klanten via Microsoft Intune en is gek op het automatiseren en eenvoudiger maken van processen via Microsoft PowerShell. Hij werkte 18 jaar als systeem-/netwerkbeheerder bij Meyra en hielp medewerkers met alles wat met IT te maken heeft. Tegelijkertijd innoveerde hij de IT-infrastructuur.

André woont graag meetups en evenementen bij om nieuwe technologieën te leren, met interessante mensen te praten en stickers uit te wisselen. Zijn werk is zijn hobby, hij houdt van bloggen en het werken aan IoT-projecten thuis. En niet te vergeten boeken voorlezen aan zijn dochter.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods