Met Magistra hou je meer tijd over voor uw Cliënten

Geschatte leestijd: 2 minuten

Stapels papieren dossiers, secretaresses die druk in de weer zijn met het verwerken van alle informatie en het uitzoeken van deze dossiers. Dat is hoe men vroeger te werk ging in de advocatuur. Een beroep met alle aandacht om de zaak tot op de bodem uit te zoeken en te kunnen verdedigen. Maar de druk op de advocaten neemt toe. Bedrijven willen kosten besparen, worden veeleisender en willen meer voor minder. Advocaten moeten hun uren kunnen verantwoorden, werk waar je als advocaat niet op zit te wachten, hoe kan een advocaat zich nog 100% blijven focussen op zijn Cliënten?

Efficiënt werken

Gelukkig bestaan er oplossingen om efficiënter te kunnen werken. Het opzoeken van de juiste documenten en het opvolgen hiervan kost vaak uren werk. The Sourcing Company heeft speciaal voor de advocatuur de softwareoplossing Magistra ontwikkeld. Magistra werkt met Legalsense en dat maakt het doorzoeken van dossiers bijzonder eenvoudig. Met enkele klikken kun je een dossier inzien, declaraties bekijken en nog even snel een rapport uitdraaien. Bovendien werkt Magistra in de Cloud, waardoor je thuis, op kantoor of onderweg gemakkelijk de dossiers kunt raadplegen of delen met cliënten en andere externen.

Tijdsregistratie gemakkelijk en aangenaam

Een van de velen voordelen aan werken in de Cloud, is dat je altijd en overal, op ieder apparaat met internet in het systeem kunt komen. Je kunt dus waar je, je ook bevindt, op kantoor, onderweg of thuis de verrichtingen registreren. Hiermee wordt het bijhouden van uren niet meer een last, maar eerder plezierig en doordat de uren geregistreerd kunnen worden per dossier ziet u in een oogopslag wat de kosten zijn per zaak.

Veilig werken in de Cloud

Dossiers van cliënten bevatten vaak gevoelige informatie en daarom is het van belang dat er veilig gewerkt kan worden. Dit is vaak een reden om niet online te willen werken, bovendien kun je niet meer bij je documenten als het internet uitvalt, wordt er gedacht. Echter, het tegenovergestelde is waar. Magistra heeft de hoogste securitystandaarden, waar geen enkele lokale server tegenop kan. En als de lokale server plat ligt, kun je niets. Maar wanneer er even geen internet is op de computer, dan heeft iedereen tegenwoordig wel internet op zijn telefoon of tablet en kun je alsnog bij de bestanden komen. Dat is een groot voordeel van het werken in de Cloud.

Wilt u meer weten over Magistra? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods