Microsoft Inspire 2018 – Las Vegas

Geschatte leestijd: 2 minuten

Terwijl andere Tech bedrijven druk bezig zijn de 1 biljard beurswaarde grens te doorbreken heeft Microsoft net haar beste jaarcijfers bekend gemaakt. Honder miljard omzet, dik dertig miljard winst en het kantelpunt meer omzet uit recuring business bereikt. Voor het achtste achtereenvolgende jaar gewaardeerd als het meest ethische bedrijf.

If you wanna be proud go work for someone else, if you want to make others proud come work for Microsoft.

Transparantie van Microsoft

De afgelopen week was Microsoft Inspire & Microsoft Ready in Las Vegas. Het Microsoft partner event (Inspire) gecombineerd met de Microsoft medewerkers update (Ready). Partners op dezelfde wijze informeren als medewerkers, volle tranparantie. Veertig duizend deelnemers die 17 miljoen personen werkend bij Microsoft of Microsoft partners vertegenwoordigen. Een enorme impact. Bijna dagelijks worden nieuwe applicaties en functionaliteiten gelanceerd (Microsoft Stream al bekeken). Er bestaat niet een persoon die heel Azure overziet, samenwerkingen zijn noodzakelijk om de volle potentie te benutten. Aan de andere kant, iemand van 16 jaar stage lopend in de beveiliging is zonder enige vooropleiding instaat om aan de hand van online video’s en blog postings de meest inoverende app op London Heathrow te maken waarmee tienduizende papieren formuleren per jaar overbodig worden. Dit is de reden waarom wij fans zijn.

Las Vegas

Vegas, de komende vier jaar zal dit event daar plaats vinden. Het stond erg laag op mijn bucketlist maar het is toch wel lekker wanneer je met veertigduizend man op zo een compacte plek kan zijn. Vijftien van de twintig grootste hotels staan in Vegas, 130 duizend hotel kamers. Meer dan voldoende entertainment mogelijkheden, verassend veel goede restaurants, kortom een handige locatie voor zo’n evenement.

20180716_054037622_iOS

Azure Stack

Het zijn super inspirerende tijden en Inspire in Vegas was dat ook zeker voor ons. Azure Stack is heel uitgebreid in de Core Note benoemd en het voortborduren op Azure technieken wordt met Azure IoT Edge en Azure Sphere alleen maar verder uitgebreid. Uiteraard stond ons Inspire in het teken van Azure Stack. We hebben vele mensen gesproken en vele mooie dingen vernomen, Azure Stack zal een grote rol in nemen in de toekomst van Microsoft.

Hoe gaan we de potentie van Azure Stack nog verder benutten? Magistra.cloud en instant Azure Stack (Azure Stack as a Service) zijn onze eerste proposities, op naar de volgende. Geintresseerd om samen met ons die volgende propositie te bouwen, we komen graag in contact. #itsallaboutazurestack

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods