Stem op ons! wij zijn genomineerd voor Cloud Service provider of the year!

Geschatte leestijd: 2 minuten
Het logo van Log4J

De Nederlandse IT-channel speelt een belangrijke en cruciale rol in de groei en innovatie en digitale transformatie van de Nederlandse economie. Daarom organiseert Dutch IT dit jaar voor de derde keer de Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala op 18 januari in Studio21, Hilversum waar de hele branche samenkomt om te netwerken en het belang van het kanaal viert! Dit jaar zijn wij door hen genomineerd voor Cloud Service Provider of the Year. Daar zijn wij natuurlijk supertrots op. Om uiteindelijk te winnen hebben we jou hulp hard nodig. Stem jij ook?!

Wij zijn genomineerd voor onze grote ontwikkeling het afgelopen jaar op het gebied van  werken in de cloud. Geen enkele sector verandert sneller dan die van de IT. Technieken en kennis volgen elkaar in razend tempo op. Wij hechten daarom veel waarde aan innovatie en ontwikkeling. Wij investeren in de nieuwste technieken omdat we erin geloven dat iedereen overal en altijd prettig moet kunnen werken. Onze laatste trots op dit vlak is het revolutionaire Microsoft Azure Stack. Hiermee lopen we echt voorop. We zijn de eerste HPE gecertificeerde partner in Nederland die Azure Stack beschikbaar stelt voor klanten. Hiermee is het nog aantrekkelijker om in de Cloud te werken, want nu is het mogelijk om zelf te bepalen welke functionaliteiten van Azure je op de Azure Stack hardware van een volledig Nederlandse partij in het Nederlandse datacenter van de Nederlandse partij Interxion wil laten draaien.

Daarbij waren we op uitnodiging van Microsoft betrokken bij de ontwikkel- en testfase van het nieuwe product, Azure Stack. En inmiddels zijn wij hiervoor zowel Tier 1 als Tier 2 gecertificeerd. We zijn dus een echte pionier op dit gebied. We krijgen als één van de eerste in Nederland een eigen Azure Stack omgeving waar klanten hun bedrijfsdocumenten in kunnen plaatsen. Het is voor het eerst dat je met het gemak van Azure de problemen van de public Cloud kunt omzeilen.

Microsoft Azure Stack is een Cloud-omgeving waarmee eenvoudig Infrastructure-as-a-Service (IAAS) en applicaties (PAAS) kunnen worden aangeboden. Wij ontwikkelen en onderhouden het systeem waarop de klant zelf bepaalt waar zijn data staat en met welke snelheid, latency en security die data te benaderen is. Licenties worden per seconde of minuut afgerekend en daarom is het erg interessant voor tijdelijke test- en acceptatieomgevingen maar zeer zeker ook voor flexibele performance. Met één druk op de knop kan een omgeving worden uitgerold of geüpdatet worden daarbij gebruik makend van auto-scaling. Dit is uiteraard erg kostenbesparend. Met Azure Stack benut TSC het volle potentieel in het IT-landschap en brengt data-integriteit, datatoegang en ontwikkelsnelheid naar the next level.

Kortom we hebben een mooie stap gezet in de wereld van de Cloud, welke wij de komende jaren nog verder door gaan ontwikkelen.  Er kan tot 5 januari gestemd worden, we staan in categorie 4! Klik hier om op ons te stemmen, vergeet niet je stem te bevestigen in de mail.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods