The Sourcing Company heeft op 28 juni 2018 certificaat NEN 7510:2011 & ISO/IEC 27001:2013 van DEKRA ontvangen.

Geschatte leestijd: 1 minuut

The Sourcing Company heeft op 28 juni 2018 het certificaat voor NEN 7510:2011 & ISO/IEC 27001:2013 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat The Sourcing Company voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging. En met de NEN certificering is The Sourcing Company in staat om bedrijven binnen de zorgsector te assisteren bij de implementatie van de wettelijk verplichte NEN-norm.  

Met deze certificaten laten wij zien dat wij er alles aan doen om gegevens te beschermen”.

Het verhaal van The Sourcing Company is in 2007 begonnen op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Eerst lag de focus vooral op outsourcing en het beheren van ICT-infrastructuren van onze klanten. Inmiddels is The Sourcing Company uitgegroeid tot een bedrijf met 40 medewerkers en een klantenportefeuille waar we meer dan trots op zijn. Als Cloud provider streven wij naar ultieme dienstverlening, waarbij ons eigen cloud platform centraal staat. Het behalen van het certificaat zien wij als een mooie stap die past in de groei die The Sourcing Company doormaakt. Zo geven wij ons streven inhoud: prettig werken voor iedereen.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

20180702_103909

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods