The Sourcing Company maakt als eerste gebruik van ChangeMyCar

Geschatte leestijd: 2 minuten

v.l.n.r. Jeroen Duijvestijn (The Sourcing Company), Johan van der Blom (The Sourcing Company), Jos van As (ChangeMyCar), Ronald Verweij (The Sourcing Company), Willie Thoonen (Athlon)

De wereld verandert. We gaan van bezit naar gebruik. We kopen geen CD’s meer, maar luisteren muziek via Spotify. Een visie die Ronald Verweij van The Sourcing Company en ChangeMyCar delen. Niet gek dus dat via moedermaatschappij Athlon ChangeMyCar op gesprek mocht komen bij The Sourcing Company.

ChangeMyCar biedt werknemers een app en kunnen daar uit tientallen leaseauto’s kiezen. De volgende dag staat de aangevraagde auto voor de deur. Het nieuwe leaseproduct biedt de mogelijkheid om iedere maand van auto te veranderen. Er zit geen maximum aan het aantal malen dat iemand van auto wisselt en er is geen lange termijn verplichting. En dat sluit aan op de visie en behoefte van The Sourcing Company.

The Sourcing Company gelooft dat iedereen altijd en overal prettig kan werken. Dat realiseren zij bij hun klanten maar uiteraard geldt dit ook voor eigen medewerkers. Prettig kunnen werken is ook een goede balans tussen werk en privé creëren. Het concept ChangeMyCar sluit hier goed op aan omdat de medewerker op deze manier de auto kan kiezen die op dat moment goed bij hem of haar in zijn leven past.

Sinds 1 november rijdt de eerste auto van ChangeMyCar bij The Sourcing Company. ‘We hebben maandenlang gewerkt om ChangeMyCar te lanceren en op papier alles operationeel te laten werken’, vertelt Jos van As, COO van ChangeMyCar. ‘Dus enorm gaaf dat The Sourcing Company snel heeft besloten om ChangeMyCar in te zetten bij hun leaserijders, zodat we ervaring gaan op doen en het product kunnen doorontwikkelen op basis van feedback van gebruikers. Daarnaast willen we meer auto’s inzetten, om zo de benodigde flexibiliteit te bieden aan The Sourcing Company’.

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods