Veilige dataopslag, waarom kiezen voor een Nederlandse cloudpartner?

Geschatte leestijd: 2 minuten

U ben geïnteresseerd in dataopslag in de cloud, maar wellicht twijfelt u nog of het een veilige optie is. Misschien maakt u al gebruik van een cloud-oplossing, maar overweegt u om over te stappen. Het moet natuurlijk voldoen aan uw standaarden en al helemaal aan de veiligheidsstandaard. Dat is precies de reden waarom u kiest voor een Nederlandse cloudpartner.

Nederlands datacenter

Veel bedrijven en organisaties werken met gevoelige informatie; persoonsgegevens, bedrijfsdata, specifieke klantendata. De zekerheid dat uw data veilig is opgeslagen is daardoor zeer belangrijk. Steeds meer bedrijven maar ook (semi-)overheden werken daarom samen met Nederlandse datacenters.

Het Nederlands en Europese recht is leidend bij deze datacenters, waardoor de servers helemaal AVG-proof zijn. Partijen zoals overheden van andere landen mogen zich daardoor niet zomaar toegang verschaffen tot uw data. Stel dat u een advocatenkantoor runt en een belastingzaak tegen de Amerikaanse overheid hebt lopen, dan wilt u uiteraard niet dat deze partij inzicht in uw data kan krijgen. Bij een cloud met een server op Amerikaans grondgebied kan dit wel gebeuren. Daarnaast moet een Nederlands bedrijf dat in Nederland serverruimte aanbiedt voldoen aan strenge veiligheidseisen en wetgeving, en dat is in uw voordeel.

Download onze whitepaper ‘Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier?’ en maak kennis met verschillende cloud-oplossingen en Azure Stack. 

Voor welke bedrijven en organisaties

Privacy staat bij veel bedrijven en organisaties hoog op de prioriteitenlijst. Een reden te meer om te kiezen voor dataopslag bij een Nederlandse cloudpartner. Voor bepaalde branches is veiligheid en bescherming van persoonsgegevens nog relevanter. Denk aan de medische branche, de advocatuur en zorginstellingen. Je moet er niet aan denken dat gegevens van patiënten en cliënten op straat komen te liggen. Vertrouwen is de basis van de relatie tussen arts en patiënt of advocaat en cliënt; het correct en veilig opslaan van data vormt daarmee de basis. Om die reden werkt The Sourcing Company, als Nederlandse cloudpartner, veel met organisaties binnen de zorg en bedrijven in de juridische sector. Maar ook voor iedere andere organisatie en bedrijf is verzekerd van een veilige opslag van data bij The Sourcing Company.

Wilt u meer weten over beveiliging van uw klantendata?

Azure-Stack-veilig-dataopslag-voordelen-klantendata-opslaan-cloudoplossing-cover-large

Wilt u er zeker van zijn dat uw klantendata veilig zijn opgeslagen en niet zomaar op straat liggen? Download dan nu de whitepaper ‘Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier?’ en maak kennis met verschillende cloud-oplossingen en Azure Stack van The Sourcing Company.  Of neem rechtstreeks contact met The Sourcing Company op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods