Waarom kiezen voor dataopslag in de cloud?

Geschatte leestijd: 3 minuten

De stroom aan informatie die continu binnenkomt, de data die u zelf creëert, de archieven die bewaard moeten worden; de hoeveelheid gegevens groeit. Ziet u soms door de bomen het bos niet meer? Raken uw servers overvol? Dataopslag in de cloud is een mooie oplossing voor de steeds groter wordende databerg. The Sourcing Company biedt cloudoplossingen voor kleine en grote organisaties en bedrijven. We delen graag de voordelen van deze toekomstbestendige oplossing.

De voordelen van de cloud

De cloud is de perfecte plek om data op te slaan zoals tekstbestanden, beeldbestanden, presentaties en logfiles. Ook software kan een plek vinden in de cloud. Al met al is het een extern verlengstuk van uw organisatie of bedrijf, met verschillende grote voordelen:

  • Alle bestanden zijn altijd en overal in te zien
  • Uw eigen server wordt minimaal belast
  • U bepaalt zelf de datastructuur
  • Een datamigratie vraagt geen grote investeringen
  • U betaalt voor wat u gebruikt en niks meer
  • De cloud is ingericht volgens de nieuwste beveiligingsmethode waardoor uw data beschermd is tegen brand, diefstal, hardwarestoringen, etc.

Download onze whitepaper ‘Hoe bewaart u uw klantendata op een veilige manier?’ en maak kennis met verschillende cloud-oplossingen en Azure Stack. 

Cloudopslag met Azure Stack

Microsoft Azure, één van de bekendste internationale cloudoplossingen, biedt in de public cloud vele diensten en applicaties. Ideaal om bestanden op te slaan. Maar waar privacy, veiligheid en flexibiliteit voorop staan, is Azure Stack een nog beter alternatief. Bij Azure Stack wordt de hardware daadwerkelijk aangeschaft door de service provider en in een eigen datacenter geplaatst. Als bedrijf of organisatie bent u zelf in control over waar de data staat en hoe deze beschikbaar gemaakt wordt binnen de organisatie. Daarbij staan de servers van de Azure Stack cloud daadwerkelijk in Nederland, waardoor het Nederlands en Europees recht op uw data van toepassing zijn. Daarmee draagt de Azure Stack positief bij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en geniet het van de vele voordelen van Microsoft Azure. Lees hier meer over hoe u uw data veilig kunt opslaan. The Sourcing Company heeft zo’n Azure Stack en biedt u daarmee de mogelijkheid om te bepalen waar u uw data opslaat waardoor u en uw collega’s prettig kunnen werken.

 

Het nieuwe werken vanuit de cloud

Er is al jaren sprake van een serieuze kanteling in het werken. Het zogeheten “nieuwe werken” vraagt een grotere verantwoordelijkheid van werknemers maar biedt ze tegelijkertijd meer flexibiliteit. Denk hierbij aan het thuiswerken of werken op locatie. Door dataopslag in de cloud is het veel eenvoudiger om aan die randvoorwaarden te voldoen aangezien data en software altijd en overal toegankelijk is. Werken tijdens een zakenreis naar het buitenland, de urenregistratie bijwerken op woensdagavond vanuit huis, en even de archieven induiken als u in de trein zit en gegevens van enkele jaren geleden nodig hebt. De cloudoplossing van Azure Stack sluit helemaal bij deze ontwikkelingen aan.

 

Wilt u meer weten over werken in de cloud en Azure Stack?

Azure-Stack-veilig-dataopslag-voordelen-klantendata-opslaan-cloudoplossing-cover-large

Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst met een flexibele en veilige dataopslag die aan alle AVG regels voldoet en wilt u weten hoe The Sourcing Company u daarbij kan helpen? Download dan nu deze whitepaper en leer alles over het slim en veilig beheren van uw klantendata met een cloud oplossing of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie.

 

Deel deze post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Altijd direct
Het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods