Azure Stack for the legal profession, 5 advantages

Estimated reading time: 3 minutes

Werkt u al in de Cloud? Of heeft uw kantoor nog een lokale server of een eigen datacenter, met vele back-ups en alle bijbehorende problemen? Kunt u niet tegelijkertijd met uw collega’s in hetzelfde document iets toevoegen? En is de schijfruimte beperkt, waardoor u kieskeurig moet zijn in de archivering? De hybride cloudomgeving van Azure Stack geeft nieuwe mogelijkheden en optimaliseert de workflow. Wij zien het als dé oplossing voor de juridische sector, waarin veiligheid altijd centraal staat, maar ook vraag is naar flexibiliteit en efficiency. We vatten de kwaliteit van Azure Stack in 5 voordelen samen voor uw kantoor.

1. Privacy met eigen datacenter

Azure is een wereldwijd netwerk van Microsoft-datacenters met miljoenen servers. De Azure Stack is een uitbreiding op Azure en biedt een hybride cloudoplossing. Op basis van Azure-technologieën wordt de data bij The Sourcing Company op een server in Nederland geplaatst, buiten het bereik van Microsoft. Dit vergroot de veiligheid in de opslag van documenten en gegevens. Dit is zeker binnen de advocatuur een meer dan wenselijke situatie. Bovendien is het zo ook eenvoudiger om geheel GDPR-proof te opereren.

2. Infrastructure As A Service

Infrastructure As A Service, IAAS, betekent dat u betaalt per verbruik. Dus geen abonnementen die u meer kosten dan u verbruikt, maar afrekenen per minuut. Met Azure Stack kunnen resources dus meeschalen met de pieken en dalen in gebruik en behoefte.

3. Automatische updates

Azure Stack is gekoppeld aan Microsoft Azure. Het grote voordeel hiervan is dat updates automatisch worden doorgevoerd. Bovendien nemen deze updates vrij weinig tijd in beslag en zult u dus nauwelijks merken dat er op de achtergrond hard aan de systemen gewerkt wordt. En wanneer alles volgens de laatste versies werkt, is de kans op datalekken een heel stuk kleiner.

4. Meer mogelijkheden, meer kansen

Het inrichten van een Azure Stack-omgeving betekent dat u uw digitale omgeving goed kunt laten opschonen. Een bedrijf als The Sourcing Company neemt de tijd om te kijken naar uw huidige software en applicaties en de behoeften van uw kantoor in de nabije en verder toekomst. Magistra is een pakket dat perfect draait op Azure Stack, sterke software voor de advocatuur biedt (soms zelfs speciaal ontwikkeld voor de juridische sector) en ruimte geeft voor integratie van bestaande toepassingen. Daarnaast is het zeer geschikt om uit te breiden. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die een software-omgeving direct op Microsoft Azure ontwikkelen, dat betekent dat de mogelijkheden steeds groter worden en de nieuwste ontwikkelingen naadloos aansluiten en integreren.

5. Uw eigen digitale landschap

Opmaat oplossingen worden steeds relevanter, alles loslaten wat niet gebruikt wordt verhoogt de efficiency en voorkomt dat documenten en informatie worden opgeslagen op plekken die nauwelijks gebruikt worden. Het overstappen naar Azure Stack biedt kantoren en bedrijven een enorme kans, want de omgeving wordt opnieuw opgebouwd. De basis bestaat uit bewezen automatisering en standaardisatie. De diensten en managed-services krijgen hierin efficiënt een plek. Met één druk op de knop kan de omgeving worden opgeschaald, uitgerold of geüpdatet. Uiteraard in nauw overleg.

The Sourcing Company realiseert de 5 bovenstaande voorbeelden graag voor uw kantoor. Met Magistra en Azure Stack bent u helemaal klaar voor uw toekomst, veilig en efficiënt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Magistra voor uw bedrijf, download our free whitepaper about Magistra now or take Contact us.

CTA-Whitepaper MagistraDownload
this whitepaper

Would you like to know more about all aspects that an online workplace for the legal sector must contain? Download our whitepaper about Magistra now for free.

Share this post
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Always direct
Receive the latest news?

Subscribe to the newsletter!

The Sourcing Company makes working in the cloud possible for all your employees, anytime and anywhere. We are looking for the most suitable and groundbreaking ICT solutions to enable you to work carefree.

© 2021 - The Sourcing Company - All rights reserved - Privacy statementDisclaimer

Website development: Media shed