Safe, productive and enjoyable collaboration with Microsoft Office 365

Estimated reading time: 3 minutes

Waar werk je het liefst? Tegenwoordig maakt het niets meer uit of je onderweg, op kantoor of thuis aan het werk bent. Waar werk je het liefst mee? Ook daar hoef je geen discussie over te hebben. Met Microsoft Office 365 kun je met elke tablet, smartphone, laptop, Apple MacBook of PC aan de slag op welke plek dan ook. Wat zijn nog meer de voordelen van Office 365?

Veilig werken – AVG Proof

Herinner je de activiteiten die je in 2018 hebt moeten doen i.v.m. de AVG? Natuurlijk moet elk bedrijf ook in 2019 blijven voldoen aan de strenge Europese privacy voorwaarden. Microsoft Office 365 garandeert de veiligheid van klant- en bedrijfsgegevens waarbij de hoge security standaard is opgenomen in het Service Level Agreement van Microsoft.

Productiever werken door de meest actuele data

Heb je weleens Microsoft Office of PowerPoint documenten als e-mailbijlage heen en weer gezonden? Waarschijnlijk wel. Dit heeft als gevolg dat er allerlei verschillende versies op allerlei verschillende plekken ontstaan, maar ook dat er onnodig data wordt opgeslagen en kan versnipperen. Over veiligheid gesproken. Met Microsoft Office 365 kun je tegelijkertijd in één omgeving aan een bestand werken en zie je welke wijzigingen door wie gemaakt zijn. Handig voor welk project of samenwerkingsvorm dan ook. Zeker ook omdat je externen gewoon mee kunt laten doen zolang er geautoriseerde toegang gegeven wordt. Feitelijk bestaan er geen versies meer, want de allerlaatste versie is altijd de actuele versie. Beter kan niet.

Plezierig en sneller samenwerken

Wat het echte voordeel is? Misschien wel de enorme snelheid waarmee onderling kennis uitgewisseld kan worden vanaf één centrale plaats. We zijn zo gewend geraakt om elkaar te e-mailen en soms langer dan een dag op antwoord te wachten, terwijl je gelijk een antwoord krijgt als je de chatfunctie gebruikt. Binnen Microsoft Office 365 kun je Microsoft Teams gebruiken, waarmee je met eigen collega’s of externen alle Microsoft tools kunt gebruiken om nog plezieriger samen te werken. Denk aan teams om te vergaderen, SharePoint om documenten op te slaan en te delen, maar ook aan een gezamenlijke teammailbox. Zo is iedereen op de hoogte van de actuele status.

Persoonlijke apps en geautomatiseerde processen

In het verleden kreeg iedere medewerker nagenoeg dezelfde software. Tegenwoordig maak je gebruik van apps die voor jouw functie van belang zijn. Net zoals op je smartphone gebruik je bijvoorbeeld de app om naar je CRM-systeem te gaan of naar een specifieke applicatie die door jou gebruikt wordt. Daarnaast kunnen allerlei workflow regels worden opgesteld, bijvoorbeeld dat je een bericht of e-mail ontvangt als een bepaald proces goedgekeurd moet worden.

Aantrekkelijke kostenstructuur en maatwerk

Microsoft Office 365 is een Cloudoplossing die makkelijk valt op- en af te schalen. Hierdoor betaal je naar wat je echt gebruikt en zijn onverwachte kosten van beheer, licenties en updates verleden tijd geworden. Het is een Office pakket wat je huurt op basis van een maandelijks bedrag per gebruiker en ook nog eens op maat, per gebruiker, aangeboden kan worden. Werknemers kennen nu eenmaal onderling andere behoeften. Hebben we je kunnen overtuigen?

Ook veilig, productief en vooral plezierig aan de slag?

Dat kan! Neem here contact met ons op en we verklappen je nog meer voordelen.

Share this post
Facebook
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Always direct
Receive the latest news?

Subscribe to the newsletter!

The Sourcing Company makes working in the cloud possible for all your employees, anytime and anywhere. We are looking for the most suitable and groundbreaking ICT solutions to enable you to work carefree.

© 2021 - The Sourcing Company - All rights reserved - Privacy statementDisclaimer

Website development: Media shed