About us

Wij zijn de Cloud provider met de focus op ultieme dienstverlening rondom Private en Public Cloud. Ons doel is om mensen prettig te laten werken. Met dit Cloud platform, wat in ons volle eigendom is, door onszelf gebouwd is en dagelijks door ons beheerd wordt, bedienen wij rechtstreeks de gebruiker. Wij hanteren in onze Cloud slechts A-producten.

Naast onze eigen omgeving zijn we in samenwerking met Microsoft in staat om Azure, Azure Stack en hybride cloudoplossingen te leveren aan onze opdrachtgevers. Onze status is die van Microsoft Cloudstanding partner. Hiermee behoren we tot één van de dertien beste Cloud providers van Nederland.
Wij richten ons met onze dienstverlening op het midden bedrijf (tussen de 25 en 500 werkplekken) en adviseren bij ICT vraagstukken, waarbij wij de rol aannemen van ‘gastheer’. Wij willen onze relaties te allen tijden het gevoel geven dat zij welkom zijn.

Wat ons uniek maakt is de manier naar hoe wij tegen dienstverlening aankijken. Wij werken niet volgens de traditionele eerste, tweede en derde lijn filosofie. Bij ons draagt elke specialist zijn steentje bij aan de support en beheer werkzaamheden en hierdoor is het oplossend vermogen binnen het eerste contact ruim 85%. Dit resulteert in een zeer hoge klanttevredenheid.

Ready for
the step to the cloud?

Is your company ready for the step to the cloud? One of our specialists will be happy to give you non-binding advice, online or on location.

Latest news

The Sourcing Company makes working in the cloud possible for all your employees, anytime and anywhere. We are looking for the most suitable and groundbreaking ICT solutions to enable you to work carefree.

© 2021 - The Sourcing Company - All rights reserved - Privacy statementDisclaimer

Website development: Media shed