Geschiedenis

In 2007 ontstond The Sourcing Company op het terrein van Nyenrode Business Universiteit. Omdat daar geen apparatuur geplaatst kon worden die van buitenaf benaderbaar was, werd apparatuur in een datacenter geplaatst. Cloudservicing had nog niet de mogelijkheden die het vandaag de dag heeft, maar binnen de toen bestaande grenzen heeft The Sourcing Company aan de vraag voldaan. Na een aantal jaren ontstond bij The Sourcing Company de wens om meer focus aan te brengen in de services. Het ging niet langer enkel om de outsourcing en het beheren van ICT-infrastructuren van de klanten. Het digitale landschap veranderde, de mogelijkheden breidden zich uit en met de komst van big data is focus nodig om kwaliteit en expertise te blijven bieden.

In 2013 is gekozen voor een koerswijziging; minder platformen om zo een betere relatie op te bouwen met de leveranciers. Hierdoor ontstonden er betere mogelijkheden voor de opdrachtgevers. De 40 medewerkers zijn geen generalisten, maar specialisten. Het werken op basis van gelijkwaardigheid, in synergetische, zelfsturende teams, is de kracht van het bedrijf. Om ook in de breedte kwaliteit te kunnen bieden, is The Sourcing Company duurzame partnerships aangegaan met onder anderen Microsoft en Hewlett Packard Enterprice.

Klaar voor
de stap naar de cloud?

Is jouw bedrijf toe aan de stap naar de cloud? Een van onze specialisten geeft u, online of op locatie, graag vrijblijvend advies.

Maak snel een afspraak