Microsoft 365

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Dat zijn de voordelen van Microsoft 365. Of je nu in je kantoor bent of onderweg naar een afspraak… Je beschikt altijd over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen.  Je kunt realtime je bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc/Mac of je IOS-, Android-, of Windows-apparaat.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden binnen Microsoft 365.

Synchronisatie van bestanden

De bestanden die je bewerkt in Word Online en opslaat in OneDrive, kun je op je laptop weer oproepen met alle bewerkingen die je online hebt gedaan en hebt opgeslagen. Andersom werkt het natuurlijk ook!

Microsoft
Sharepoint

SharePoint is een platform van Microsoft waar je gemakkelijk informatie kunt delen, bestanden kunt opslaan en (online) samenwerking binnen een team of organisatie kunt vergemakkelijken. Een belangrijk concept daarbij zijn de libraries of bibliotheken waarin documenten kunnen worden opgeslagen. Op SharePoint kun je elk digitaal object opslaan.

Microsoft 365 in de Hybrid Cloud

In de Hybrid Cloud gebruik je een combinatie van online en offline applicaties en dit in combinatie met opslag in de Public of Private Cloud. Afhankelijk van de behoefte (snelheid, locatie, beveiliging, wet- en regelgeving) besluit je welke combinatie het meest geschikt is.

Microsoft 365 voor bedrijven

Er zijn een aantal varianten van Microsoft 365, afhankelijk van je behoefte kun je het pakket uitbreiden. Bij TSC werken we prettig met Microsoft 365 voor Bedrijven welke de meest gewenste Office applicaties omvat. Het Office pakket omvat alle bekende applicaties zoals Outlook, Word en Excel maar ook Teams en extra onlineopslag met OneDrive voor Bedrijven. Naast deze bekende applicaties zijn er in Office Online een aantal extra (online) applicaties beschikbaar die het werken een stuk prettiger maken! Dit zijn veelal nog onbekende applicaties maar veroveren steeds meer terrein. Deze applicaties kun je online gebruiken, de meeste kun je ook downloaden als desktop applicatie en gebruiken met een mobiele app.

Microsoft
Teams

Teams is de HUB voor teamwork in Microsoft 365. In teams maak je verschillende teams aan. Je deelt daar berichten met elkaar. Kunt chatten, videobellen, bestanden opslaan, samenwerken etc. Het is de plek van waaruit iedereen zijn werkdag begint.

Microsoft
Sway

In Sway kun je gemakkelijk interactieve rapporten, persoonlijke verhalen, presentaties en nog veel meer kunt maken en delen. Je hebt geen ontwerp skills nodig, dit doet Sway voor je! Zo maak je bijzondere presentaties in een handomdraai.

Klaar voor
de stap naar de cloud?

Is jouw bedrijf toe aan de stap naar de cloud? Een van onze specialisten geeft u, online of op locatie, graag vrijblijvend advies.

Maak snel een afspraak

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods