De moderne werkplek

De moderne online werkplek is een digitale werkplek voor iedere medewerker die je vervolgens op ieder willekeurig apparaat kunt raadplegen.

Een Moderne werkplek kies je omdat:

Balans tussen werk en privé

Een goede balans tussen werk en privé, het wordt steeds belangrijker en is nog altijd een grote uitdaging voor werkgevers.

Met de moderne werkplek in de Cloud kunnen jouw medewerkers altijd en overal werken. Op de plek waar zij zich het meest op hun gemak voelen en met een device naar keuze.

Veilig en slim
samenwerken

Door de Moderne werkplek kun je veilig en slim samenwerken, altijd en overal. Dat geeft vrijheid, flexibiliteit en verhoogde productiviteit.

Je kunt vanaf iedere locatie samen in hetzelfde bestand werken en bij dezelfde data waardoor werken steeds efficiënter wordt.

Een moderne werkplek op maat

Voor de advocatuur zijn wij zelfs een stap verder gegaan en hebben wij een Moderne werkplek gemaakt, die snel te implementeren is: Magistra. Een werkplek waarbij urenregistratie, het maken en delen van documenten en bestanden en het onderhouden van contacten naadloos geïntegreerd is. Veilig en efficiënt, altijd en overal toegankelijk.

Klaar voor
de stap naar de cloud?

Is jouw bedrijf toe aan de stap naar de cloud? Een van onze specialisten geeft u, online of op locatie, graag vrijblijvend advies.

Maak snel een afspraak

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods