Ondersteuning

Op al onze producten en cloud varianten krijgt u de beschikking over een professionele ICT Infrastructuur. Voor de ondersteuning van uw gebruikers en het beheer van uw lokale ICT Infrastructuur bieden wij u het volgende:

Professionele gebruikersondersteuning

Medewerkers kunnen met alle vragen en problemen, die inhoudelijk betrekking hebben op het systeem of op de verschillende applicaties terecht bij onze centrale Servicedesk.

Onze specialisten lossen vragen en problemen zoveel mogelijk telefonisch op. Als klant bepaalt u de prioriteit van de call.

Beheren van uw
ICT Infrastructuur

Bij het beheren van uw ICT-infrastructuur zal een beheerder op afroep ter plaatse zorgdragen voor onderhoud aan randapparatuur, netwerkapparatuur en het uitvoeren van zwaardere beheeractiviteiten. Ook het verhelpen van niet urgente incidenten, die uitsluitend lokaal kunnen worden opgelost, behoren tot de werkzaamheden.

Oplossen van verstoringen

Mochten er problemen ontstaan binnen uw ICT-infrastructuur, dan zorgen onze specialisten er voor dat deze binnen de vooraf vastgestelde termijn verholpen worden. Verstoringen en/of problemen kunnen door u of door ons gesignaleerd worden. In beide gevallen coördineren wij de noodzakelijke activiteiten om de verstoring te verhelpen.

Doorvoeren van wijzigingen

De meeste verstoringen binnen een ICT-infrastructuur zijn het gevolg van niet correct doorgevoerde wijzigingen. Wanneer u iets wilt wijzigen binnen uw ICT-infrastructuur maakt u uw gewenste wijziging kenbaar bij onze Servicedesk. De wijziging wordt door onze professionals beoordeeld. Vervolgens zullen de activiteiten die noodzakelijk zijn om de wijziging op verantwoorde wijze door te voeren in overleg worden gepland.

De aanpak van
project management

Mocht een wijziging een dusdanige vorm krijgen dat een meer projectmatige aanpak gewenst wordt, dan zullen wij daar in overleg met u op overstappen. Wij werken volgens de methode Projectmatig werken en Agile/SCRUM.

Klaar voor
de stap naar de cloud?

Is jouw bedrijf toe aan de stap naar de cloud? Een van onze specialisten geeft u, online of op locatie, graag vrijblijvend advies.

Maak snel een afspraak

The Sourcing Company maakt altijd en overal werken in de cloud voor al jouw werknemers mogelijk. Wij zoeken naar de best passende en grensverleggende ICT-oplossingen om je zorgeloos te kunnen laten werken.

© 2021 – The Sourcing Company – Alle rechten voorbehouden – Privacy statementDisclaimer

Website ontwikkeling: Medialoods